De vrijdagmiddag videodump 23 oktober 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

De laatste weken van het wakeboardseizoen 2015 ingegaan! Dat is te merken aan sluitende wakeboardscholen en kabelbanen, maar gelukkig ook aan de lancering van 2016 materiaal. Er zijn al 2016 boards en boots van diverse merken beschikbaar, dus ben je er graag als eerste bij met nieuwe spullen, shine dan die laatste weken nog even met de nieuwste gear! Uiteraard betekent het seizoenseinde niet het einde van de vrijdagmiddag videodump, ook deze week staan er weer vier video’s klaar. En we beginnen met iemand die erg blij is met zijn 2016 Hyperlite spul, en dat is Nick Davies. Sandbox gooit hamers in het wilde weg, nou ja bij wijze van spreken dan, in deze edit Box of Hammers. Jake Pelot doet dat ook, maar dan bij OWC. Als laatste een leuke terugblik op het 2015 seizoen van Lukas Kastner. Prettig weekend en tot volgende wake!