De vrijdagmiddag videodump 6 november 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Je zou het gezien temperaturen niet zeggen maar we zitten toch echt al dik in de herfst. Veel kabelbanen waren afgelopen weekend voor het laatst open, maar als je nog wat rondjes wil maken dit weekend kan je bijvoorbeeld nog terecht bij Lakeside Zwolle. We houden de wakeboardstemming er in ieder geval lekker in met wat leuke video’s en we starten met twee stuks van Nederlandse bodem. De eerste is de nieuwe edit van Sam de Haan getiteld ‘Whatever’. Nummer twee is gefilmd bij Belgium Cable Park maar te zien is de Nederlandse rider Arthur Bek. De derde edit komt wel van buiten de landsgrenzen en is vanJade Whirley die creatief is met hout. De laatste is een season recap van 2015 en ditmaal van William Klang. Prettig weekend en tot volgende wake!