Vier goede wakesurfers voor beginners

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Wakesurfen is een sport waarbij je op een speciaal surfboard beweegt op de golf van een (wakeboard)boot. Wakesurfen is in Amerika al ongekend populair omdat daar (nog) voornamelijk achter de boot gewakeboard wordt. In Nederland is wakesurfen ook met een opmars bezig omdat het nu eenmaal een erg leuke activiteit is om te doen. Zeker als het water net iets te choppy is voor wakeboarden of wakeskaten. Het kan met het ruime aanbod echter lastig zijn om een goede wakesurfer te kiezen als je je ook eens aan deze sport wil wagen. Daarom zetten wij vier wakesurfers op een rijtje die geschikt zijn om je wakesurfavonturen mee te beginnen.

 1. Hyperlite Landlock Wakesurfer

  2016-hyperlite-landlock-wakesurfer-700x700De Hyperlite Landlock lijkt qua vorm erg veel op een traditioneel surfboard. Bijzonder geschikt voor beginnende wakesurfers en door zijn lengte ook handig voor wat zwaardere personen. Deze wakesurfer kan alle golven aan! Door de geintegreerde boven- en onderlaag kan deze surfer tegen een stootje en dat is erg handig omdat je nog wel eens tegen de boot aan wil komen met het board. Meer informatie

 2. Ronix Koal Fish Wakesurfer

  2016-ronix-koal-classic-fish-wakesurfer-700x700Een high-end wakesurfer maar bijzonder geschikt voor beginners door zijn klassieke fish tail. Lekker allround en daarom geschikt voor snelle wendingen, meer skate-style surfen of gewoon lekker cruisen.  Je kunt de positie van de vinnen aan de onderkant aanpassen aan je nivo. Beschikbaar in 3 lengtes dus altijd een geschikt model voor elk gewicht en elke wake. Meer informatie

 3. Hyperlite Broadcast Wakesurfer

  2016-hyperlite-broadcast-wakesurfer-700x700De Hyperlite Broadcast is het bestverkopende wakesurfmodel van Hyperlite en heeft een make-over gekregen voor 2016. Door de nieuwe vorm biedt deze wakesurfer nu plezier voor riders van elk niveau. Door de nieuwe rocker reageert de wakesurfer erg snel waardoor gevorderde riders goed snelheid kunnen opbouwen voor rotatietricks, en de beginners kunnen hierdoor eenvoudiger het momemtum op de wake pakken en zo blijven staan. Meer informatie

 4. Jobe Source Wakesurfer

  2016-jobe-source-wakesurfer-700x700Net als de Landlock is de Jobe Source ook vormgegeven als een traditioneel surfboard. Dit surfboard is erg stabiel en is daardoor geschikt voor alle niveau’s om op te varen. Door de speciale tail kick blijft je achterste voet goed staan bij het roteren. Meer informatie

Bekijk hier meer wakesurfers