Gebruikersreview Jobe Conflict 2016 wakeboard

geplaatst in: Algemeen, Product reviews, Producten | 0

Het 2015 model van het Jobe Conflict wakeboard was een groot succes in Nederland en daarbuiten en pro-riders wisten er diverse prijzen mee in de wacht te slepen. Ook in de 2016 collectie van Jobe zit het model Conflicht weer, en deze keer maar liefst in twee kleurstellingen: bruin en zwart. Als je nog niet op de Conflict gevaren hebt kun je terecht op de testdagen die ongetwijfeld weer georganiseerd gaan worden begin 2016, maar je kunt hier alvast de uitgebreide ervaringen lezen van de rider Pedro Degroote uit Belgie die afgelopen week in staat was om het board te testen in combinatie met de Evo setup. Meer informatie en foto’s op het facebookprofiel van Pedro. De Jobe Conflict is al beschikbaar en kun je hier aanschaffen.

 

Last week I’ve received a nice package from Jobe including the new Jobe Conflict wakeboard and the black Evo boots and…

Posted by Pedro Degroote onĀ Monday, December 21, 2015