De vrijdagmiddag videodump 5 februari 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Jaja het is alweer februari, nog maar een paar weekjes en de eerste kabelbanen gaan alweer open en de eerste boten het water in. Wij kunnen niet wachten. Tot die tijd moeten we ons zien te vermaken en wij doen dat op vrijdagmiddag met een serie wakeboardvideo’s. Omdat het nog februari is beginnen we met een frisse: Marc Besner en Yann Roy die in winterse omstandigheden achter de boot ‘hangen’ met een wakesurfer. Het scheelt maar een paar graden met de volgende locatie in Thailand waar Glenn Vandenberghe heeft kunnen genieten. James Harrington represent de wakeskaters deze week in de video Spinning to the Moon. Dominik G├╝hrs sluit deze week af met zijn nieuwe vette edit Wildlife. Prettig weekend en tot volgende wake!