Wakeboardvakantie op eiland Pag Kroatië

geplaatst in: Algemeen | 0

Kroatië is misschien niet het eerste land waar je aan denkt als het gaat om een zonnige wakeboardvakantie, maar wellicht denk je daar na het lezen van dit bericht anders over. Het eiland Pag hoort namelijk bij Kroatië en op dat eiland ligt een van de modernste eilanden van Europa: Zrcebeach, die bekend staat om de moderne clubs, leuke feesten en diverse mogelijkheden voor watersporten. En dat brengt ons bij onze hobby, want er ligt ook een cablepark met de naam Cable Zrce. Vanaf 210,- zit je daar al in een accomodatie incl baantoegang. Ook worden er regelmatig wakeboardcamps georganiseerd. Interesse gewekt? Lees er hier meer over!

 

Via Reisgids Pag Kroatie kun je alle informatie vinden over het mooie eiland Pag. Op Pag ligt een van de modernste stranden van Europa, bekende Zrcebeach. Zrcebeach staat bekend om ultra moderne clubs, leuke feesten en talloze mogelijkheden voor de diverse watersporten. Aan het strand ligt ook Cable Zrce, 600 m lange en 10 m hoge, zeer moderne cablebaan.

 

 

12800289_1729190137313379_8898875168369973841_nAl een paar jaar organiseert de eigenaar wakeboardcamps, meestal 2-3 keer per jaar. De prijzen van wakecamps zijn heel aantrekkelijk, dit jaar vanaf € 210 voor een week. De prijs is inclusief een week verblijf in een appartement, in een tweepersoonskamer en liftpas voor een week. De vlucht voor de camp in juni kun je al vanaf € 120 boeken (retour). Daarnaast zijn nog talloze mogelijkheden om allerlei arrangementen te combineren. De prijs vanaf € 210 houdt in dat je verblijft in een accommodatie die de eigenaar op dat moment aanbiedt. Wil je iets anders, hotel, villa of wat dan ook, alles is mogelijk. Reisgids Pag Kroatie hanteert het motto: ‘You name it and we’ll arrange it’. Ze adviseren gratis over transfer, vlucht, openbaarvervoer etc. Wakecamp gaat vooral om fun en genieten in een geweldige omgeving; zon,zee en strand. Het algemeen programma is gemiddeld 5 uur wakeboarden per dag, met daaraan gekoppeld besprekingen foto en videoanalyses. ‘S avonds is de tijd om samen te chillen langs het zwembad, BBQ of feesten in een van de hippe clubs op Zrcebeach.

 

Los van Wakecamp bieden zij zelf ook allerlei leuke arrangementen voor wakeboardvakanties. Erg leuk om met een kleine of juist een grote groep vrienden een wakeboardvakantie mee te maken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een appartement, hotel of een villa voor je regelen in combinatie met liftpas. Omdat ze nauw samenwerken met Cable Zrce, kunnen mensen via hun tot 30% korting krijgen op hun liftpas. Ze bieden o.a. 3 persoonsappartementen aan, al vanaf € 30 per dag. Zo blijft een wakeboardvakantie voor iedereen betaalbaar en toegankelijk.

 

Bekijk foto’s en meer informatie over Pag en de wakeboardcamps op de site of de facebookpagina.