30 juli Wake & Bake Festival bij de Berendonck

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

De zomer is weer een aantocht en daar hoort natuurlijk een festival bij. Het jammere van een regulier festival is alleen dat je die dag niet kan wakeboarden, alleen daar hebben ze in Wijchen een oplossing voor gevonden. Bij de Berendonck wordt namelijk het Wake en Bake festival georganiseerd op zaterdag 30 juli. Op deze dag kun je behalve genieten van muziek en een hapje en een drankje ook wakeboarden. Gevorderde wakeboarders kunnen meedoen aan een contest en beginners kunnen het leren. Lees hier meer informatie over Wake en Bake.

 

Voor alle fervente wakeboard liefhebbers, iedereen die kennis wil maken met de extreemsport wakeboarden en mensen die een lekker dagje willen los gaan wordt het allereerste wakeboard festival gehouden in Nederland genaamd Wake and Bake Festival. Het festival vindt plaats bij de Berendonck te Wijchen op zaterdag 30 juli. Tijdens deze prachtige dag staan muziek en wakeboarden centraal.
 
Op het festival zal de baan worden vrijgegeven zodat wakeboarders hun kunstjes kunnen vertonen op het water. Er zullen professionals worden uitgenodigd om een show te te geven. Verschillende deelnemers kunnen zich inschrijven voor de contest, die zal worden gejureerd door de professionals. De winnaars kunnen flinke prijzenpakketten winnen die worden samengesteld door bekende sponsoren.
 
Voor de bezoekers die altijd al een keertje hebben willen wakeboarden, maar nooit over de streep durfde te gaan, verkoopt Wake and Bake op de dag zelf een gereduceerde tickets om op een zelf uitgekozen dag een uur te komen wakeboarden.
 
De Berendonck zal op haar grondveste trillen door de muziek die zal worden geprogrammeerd. Hierover volgt later meer, waarvoor je dan ook zeker de Facebook pagina in de gaten moet houden. Zo kan er overdag lekker achterover worden geleund en er ’s avonds een waar festijn ontpopt. Ook leent de Berendonck er perfect naar om er eens een dagje tussen uit te gaan, om lekker in de zon van je biertje te genieten en eens kennis te maken met het wakeboarden.
 
Ook zullen er verscheidende activiteiten plaatsvinden in het water, maar ook op het strand. Alles blijft alsnog een verrassing en wachten we in volle enthousiasme af. Dit alles tegen een prijs van €10,-. De kaarten zijn vanaf woensdag 20 april te koop, dus sla je slag en beleef op 30 juli een weergaloze dag vol van vreugde, muziek en wakeboarden.
 
Wake and Bake festival
Zaterdag 30 juli 2016
12:00-24:00
Entree: €10
http://www.wakeandbake-festival.nl/#about-wake-and-bake
https://www.facebook.com/wakeandbakefestival/?fref=ts