De vrijdagmiddag videodump 20 mei 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Kijk eens wat daar voor de deur staat: het is het weekend. Nog even een middagje doorbijten maar dan mogen we weer. Voor iedereen die tot die tijd nog op zoek is naar wat visueel vermaak hebben wij weer de leukste video’s van afgelopen week verzameld. We checken eerst Edgar Pinol die 91 dagen bij CWC mocht doorbrengen. Vorig weekend vond het jaarlijkse evenement FISE weer plaats in Montpellier, Jobe Wakepark heeft daarvan deze recap gemaakt. Benieuwd zijn we naar de film ‘The Magic Carpet’ met o.a. Nick Davies want de trailer is al veelbelovend.. Deze week hebben we een mooie afsluiter, een wakeboardfilm van meer dan een uur: Seasons Wake Film. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

 

https://vimeo.com/167276345