Boardersnight Zeumeren, powered by WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Van juni tot en met september kun je bij Waterski Zeumeren elke vrijdagavond deelnemen aan de boardersnight. Van 18:00 tot zonsondergang kun je voor 27,50 de baan op. Daarnaast wordt er elke week een speciaal boardersmeal geserveerd en kun je na 21:00 de bar leegdrinken tijdens Happy Hour. Daarnaast vindt er een doorlopende competitie plaats op de boardersnights. Bij het dock komt een wakeboard te hangen met daarop drie tricks met daarbij het puntenaantal. Land jij een trick dan krijg je daarvoor punten, en degene die eind september de meeste punten heeft verzameld wint leuke prijzen, die beschikbaar worden gesteld door Waterski Zeumeren en WakeboardOnline. Je hoeft je hiervoor niet vooraf aan te melden. Voor meer informatie check de flyer of de Facebookpagina van Waterski Zeumeren.

Boardersnight Zeumeren