De vrijdagmiddag videodump 10 juni 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Er staat weer een leuk weekend voor de deur. Het weer lijkt wat wisselvallig te worden maar we hopen op het beste. Zondag wordt in ieder geval spectaculair want dan is de Liquid Force Obstacle Jam bij Down Under (check de promovideo). Doe je niet mee, dan moet je toch zeker even gaan kijken. We beginnen het weekend in ieder geval met wat lekkers: Pizza & Wake at Starwake Park van Sam de Haan en Christoper Klein. Eric Worrall is ook weer terug op het water na een knie-operatie, en hij is klaar voor de zomer van 2016. Nico von Lerchenfeld neemt alvast een voorschotje op die zomer want die is aan het cruisen in Californië. Afsluiten doen we deze week met een wakeskatevideo, Maurizio Marassi & Manuel Sola bij Wakeparadise Milaan. Prettig weekend en tot volgende wake!