De vrijdagmiddag videodump 15 juli 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Vanmiddag begint de bouwvak en daarmee feitelijk ook de komkommertijd in medialand. Wij blijven je echter gewoon voorzien van je wekelijkse portie video’s gedurende de zinderende zomer die voor ons ligt. Heb jij de lunch al achter de kiezen? Dan is het nu tijd voor wat ontspanning in de vorm van visueel vermaak met de vrijdagmiddag videodump. Als eerste nemen we een kijkje onder de straten van Sheffield, ja je leest het goed: onder de straten. Hyperlite Wakeboards heeft afgelopen week een nieuwe edit gedropt, Parks & Wreck waarin ook al 2017 materiaal te zien is van het merk. We zijn blij deze week ook legende Danny Harf weer in de videodump te hebben, met een erg verrassende clip. We sluiten weer eens af met een wakeskatevideo, ditmaal van Andrew Pastura bij Republic & CWC. Prettig weekend en tot volgende wake!