De vrijdagmiddag videodump 9 december 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Vorige week schreven we al dat het warm was voor de tijd van het jaar, en ook vandaag zijn de temperaturen weer verder boven nul dan ze eigenlijk zouden moeten zijn in december. Voor de watersportliefhebbers is dat op zich geen ramp dan blijft het water ook een beetje op temperatuur. Wat zeker op temperatuur is zijn de video’s van deze week, want ze zijn weer ‘on fire’! Check bijvoorbeeld deze edit van de 11-jarige Fynn Bullock maar eens. Voor de volgende video nemen we de afslag: Next Exit met o.a. Benjamin Leclair en Ian Curry, en wat leuke guest-riders. Dan een edit van hoge kwaliteit van eigen bodem: 0172 Wakepark 2016 van Lex Dekker. We sluiten af met Yonel Cohen en John Dreiling in ‘Pradera’. Prettig weekend en tot volgende wake!