De vrijdagmiddag videodump 20 januari 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een frisse week lijkt het ook dit weekend niet erg warm te worden. Leuk als je van schaatsen houdt, maar wij zien natuurlijk liever geen ijs op het water. Gelukkig hebben we in ieder geval genoeg video’s om ons mee te vermaken tijdens deze dagen, en wij hebben er weer vier op een rijtje gezet. We beginnen met wat Dawgy Snacks from CPH met een hele rits wakeboards waaronder Trevor Bashir en Oliver Breumlund. In de volgende video presenteert Team Slingshot 2017 zich, bijgenaamd #BenSquad. Wat moois tegenkomen in je archief is altijd leuk, Nico von Lerchenfeld had dat met dit materiaal van 2016. In de laaste video nemen we een kijkje bij Valdosta Wake Compound die wat bezoekers op doorreis hebben gehad.. Prettig weekend en tot volgende wake!