De vrijdagmiddag videodump 10 februari 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

De winter is aan zijn tweede sessie begonnen zo lijkt het, lage temperaturen vandaag en zelfs wat sneeuw her en der. Nog niet echt de ideale omstandigheden om te wakeboarden zeg maar. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat het snel beter wordt en het water lekker kan opwarmen voor de seizoensopening. Tot die tijd doen we het met video’s. En we hebben er weer leuke tussen zitten. Deze van Mitch Langfield bijvoorbeeld genaam ‘Blackspot’. Na dit mannelijke geweld is het wel leuk om weer even een dame in actie te zien, dus checken we Angelika Schriber. Stop…en door met Dillon Dreiling in Florida met daarin een paar unieke moves! We zeggen de week vaarwel met A Day in the Sun met o.a. Oli Derome en Daniel Powers. Prettig weekend en tot volgende wake!