Stem op wakeboarder Daniel Rutten voor deelname Expeditie Robinson

geplaatst in: Algemeen | 0

Na een aantal seizoenen met alleen maar bekende Nederlanders als deelnemer is het na 8 jaar eindelijk ook weer voor ‘gewone’ mensen mogelijk om mee te doen aan televisieprogramma Expeditie Robinson. Het tv-programma heeft hiervoor een verkiezing opgezet waar iedereen die mee wil doen zich kan opgeven. De personen met de meeste stemmen zullen uiteindelijk mogen deelnemen en een aantal weken op een onbewoond eiland doorbrengen. Één van de personen die graag mee wil doen is wakeboarder Daniel Rutten, een pro-rider die gesponsord wordt door onder andere Ion en Liquid Force. Hij heeft nog wat stemmen nodig om zijn deelname te verzekeren, dus heb je ook maar een beetje affiniteit met wakeboarden stem dan Daniel naar Expeditie Robinson. Je stem uitbrengen doe je hier!