De vrijdagmiddag videodump 31 maart 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Wederom hebben we een prachtige vrijdag, het begint een beetje een trend te worden. Gisteren werd zelfs een warmterecord gebroken, en dat is natuurlijk goed nieuws voor de mensen die morgen naar diverse seizoensopeningen gaan, want dan is het water hopelijk ietsje minder koud. Behalve dat het lekker weer is, staan er natuurlijk ook weer een rits video’s klaar die we van het wereldwijde web hebben geplukt. Ze zeggen dat alles beter is in slow-motion, in deze video van Aidan Gunningham kun jij zelf bepalen of dat ook echt zo is. Wakeboardster Madison White heeft een nieuwe edit gedropt: “When the sun goes down…”, en ook Dary Znebel die lekker gaat bij Action Wake Park. Voor de laatste video kun je even gaan zitten want Alex Graydon schotelt je 10 minuten wakeskatemateriaal voor in in Ala-Cruzin’ Uncut, bij Next Level Ride in Austin. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

https://vimeo.com/202510953