Wakeboardset kopen? Stel je eigen wakeboardset samen!

geplaatst in: Producten, WakeboardOnline | 0

In onze shop zijn tientallen wakeboardsets te vinden voor gebruik achter boot, kabelbaan of beide enmet open of gesloten boots. Zit jouw ideale combinatie er echter niet tussen dan is het voor ons geen enkel probleem om een set samen te stellen naar jouw eigen wensen! Heb je nog wat advies nodig dan staan wij natuurlijk ook voor je klaar om je te helpen bij de keuze. Heb je eenmaal helder wat je graag wil hebben dan maken wij een pakketprijs voor je en kun je deze naar keuze komen ophalen of laten thuisbezorgen. Mail ons op [email protected] of bel ons op 088 555 33 98 voor meer informatie. Twijfel je nog over het online aanschaffen van een duur product als een wakeboard? Check dan onze beoordelingen en je weet dat je je nergens zorgen over hoeft te maken.