De vrijdagmiddag videodump 21 april 2017

geplaatst in: Algemeen | 0

April doet wat ‘ie wil. Dat werd deze week des te meer duidelijk toen er nachtvorst voorkwam in grote delen van het land en je dus ’s ochtends weer met je krabbertje je autoruit ijsvrij stond te maken. Laten we hopen dat het niet te lang duurt en het water niet teveel afkoelt weer. Omdat het vrijdagmiddag is hebben we de beste video’s van afgelopen week weer voor je klaarstaan. Te beginnen met Frido Schultz in zijn edit ‘Northbound’. Loris Hermann heeft een roadtrip gemaakt en heeft daarbij verschillende cables aangedaan, deze edit is zijn samenvatting daarvan. Daarna gaan we even lachen om de nieuwe edit van Nick Davies in Florida. En als laatste kijken we naar een zeer gevarieerde video van JB O’Neill. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

 

 

https://vimeo.com/213383938