De vrijdagmiddag videodump 7 mei 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een redelijk fris weekje mochten we gisteren genieten van een wat betere temperatuur, en ook de vooruitzichten zijn goed. Tel daarbij op dat het bijna weekend is en je middag kan niet meer stuk. De video’s die je niet mag missen deze week hebben we weer voor je op een rijtje gezet. De 13-jarige Luke Scaffidi ken je misschien nog niet, maar daar komt na deze video verandering in. Iemand die je wel kent is natuurlijk Daniel Grant. Hij is naar Nieuw-Zeeland geweest en Andy Kolb heeft daar deze samenvatting van gemaakt. Nog meer jong talent, ditmaal in de vorm van wat locals van Wasserski Langenfeld.. Dominik Guhrs heeft ook een nieuwe edit gedropt van zijn verblijf bij Thai Wake Park. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

 

 

 

https://vimeo.com/216635898