De vrijdagmiddag videodump 7 juli 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Over de temperatuur hadden we niets te klagen afgelopen week, laten we hopen dat het ook in het weekend lekker warm blijft, daar ziet het gelukkig wel naar uit. Om alvast in de stemming te komen voor een weekend watersport hebben wij weer wat leuke video’s opgezocht. Velen van jullie zullen dromen van een eigen cablepark in de achtertuin, voor Rocker Steiner is deze droom werkelijkheid geworden.. O’Neill neemt je weer mee op een roadtrip in het vierde deel van hun ‘Hit the Road’ serie. Een dagje chillen en grillen met Massi Piffaretti? Misschien mag je het ooit in het echt meemaken maar tot die tijd kun je in deze video zien hoe dat er aan toe gaat. Als afsluiter een edit uit AustraliĆ« door Union Wakeboarder: Australian Wakeconect. Prettig weekend en tot volgende wake!