Test gratis Jobe Wakeboards bij Waterski Zeumeren

geplaatst in: Algemeen, Producten, WakeboardOnline | 0

Voordat je een dure aanschaf als een wakeboard doet wil je natuurlijk wel weten wat je koopt. Je kunt dan een van de vele testdagen bezoeken, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat dat niet bij je in de buurt is, of je niet aanwezig kan zijn. Dat is vanaf nu geen probleem meer want je kunt vanaf nu altijd alle high end 2017 Jobe kabelwakeboards gratis testen op een plek centraal gelegen in Nederland namelijk de kabelbaan van Waterski Zeumeren. WakeboardOnline heeft hier een rack geplaatst met daarin alle high end kabelwakeboards voor dames en heren zoals de Pitch, Conflict, Grace en Arcadia. Het testen is gratis, je betaalt alleen voor het gebruik van de kabelbaan het normale tarief. Meer weten over het testen van de wakeboards? Neem contact met ons op! Voor de openingstijden van Waterski Zeumeren kun je terecht op hun website.