De vrijdagmiddag videodump 22 juli 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Is jouw vakantie al begonnen? Dan lees je deze blog misschien wel vanaf een exotisch vakantie-oord. Heb je straks een leuke wakeboard-edit van je vakantie, aarzel dan niet om hem met ons te delen! Ook afgelopen week is er weer genoeg nieuws online gezet, we zetten de beste hier voor je op een rijtje. We starten met een recap van Plastic Playground, waarvan je vorige week ook live kon meegenieten. ‘Find your tribe and let the good times roll’ is het motto van de volgende video:“One Day” met o.a. Felix Georgii, Tobias Michel en Yanneck Konda. Lake Ronix staat hoog op het verlanglijstje van spots van veel wakeboarders, hoe Phillip Turba daar tekeer gaat zie je hier. Als laatste hebben we een Russisch talent voor je in de aanbieding in de vorm van Eugeny Blinov, Andrey Ilin en Mitya Bukhvalov. Prettig weekend en tot volgende wake!