Band Shred Noobs brengt single uit over wakeboarden

geplaatst in: Algemeen | 0

Ondanks dat wakeboarden een populaire sport is, zijn er nog weinig muzieknummers te vinden die over onze favoriete sport gaan. De band Shred Noobs brengt daarin verandering door een single uit te brengen die wakeboarden als onderwerp heeft. Shred Noobs is een collectief van wakeboarders, snowboarders en muzikanten en hebben de single gereleased of iTunes, Spotify, Apple Music, Deezer en alle andere grote e-stores. De single Shred the Line is het resultaat van de samenwerking van Armand Wijskamp en Groningse producer Monea en is een dance track met invloeden uit dubstep en techno. De Shred Noobs zijn in gesprek met wakeboard leveranciers en gaan bezig met nieuwe songs dus hou ze in de gaten voor nieuwe coole muziek. Er wordt ook een videoclip gemaakt welke zal worden opgenomen bij Hip-Notics, maar die die tijd kun je hem sowieso ook beluisteren op Youtube.