De vrijdagmiddag videodump 25 augustus 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Deze week is de zomer weer helemaal terug, wat een genot. Tel daarbij de zeer zwakke wind nog en je hebt ideale omstandigheden om te wakeboarden. De mensen die nog, of alweer, in Nederland zijn kunnen dus los. Ook deze week zorgen wij weer voor je online inspiratie met de leukste wakeboardvideo’s. We starten met een wakeskatevideo, check out Giovanni Arrigoni op een Fattitesi wakeskate. Vervolgens vliegen we naar Texas voor de nieuwste edit van James Boggia. Ook weer jong talent deze week, Rico Schuhmacher bij Wakepark Pfullendorf. We hebben de langste zit voor het laatst bewaard. in de Hyperlite edit ‘HyperSquad’ zie je de Cable Collective riders van Hyperlite bij Hip-Notics en krijg je gelijk een preview van het 2018 materiaal. Prettig weekend en tot volgende wake!