De vrijdagmiddag videodump 30 september 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Meh, het is alweer de laatste vrijdag van september. De meeste kabelbanen zijn deze week voor het laatst doordeweeks open geweest, of sluiten zels al helemaal hun deuren voor het seizoen. Gelukkig zijn er nog wat plekken waar we terecht kunnen en mensen met een boot gaan natuurlijk sowieso hun eigen gang. Om het weekend te vieren hebben we in ieder geval weer het web afgestruind naar de leukste wakeboardvideo’s. De Young Guns van Terhills Cablepark mogen het spits afbijten. Daarna is de beurt aan, ‘early riser’ Reed Hansen op zijn wakeskate. Je kunt Reed samen met een reeks andere skaters nog een keer bewonderen in de recap van de Wakeskate Tour stop 2. Als laatste deze week laat Cory Teunissen zijn skills zien in ‘Numb’. Prettig weekend en tot volgende wake!