10 kadotips voor wakeboarders

geplaatst in: Algemeen, Producten, WakeboardOnline | 0

Op zoek naar een kadootje voor een wakeboarder? Dat kan een lastige taak zijn. Het zijn natuurlijk hele aardige mensen die wakeboarders, maar ze hebben wel een dure hobby en het vereist wat kennis van de sport om daar dan een goed kado voor uit te zoeken. Daarom wil WakeboardOnline je helpen bij het vinden van een kado voor een wakeboarder (m/v). Wij zetten een aantal betaalbare opties op een rijtje.

1. Poncho

Tijdens het voor- en naseizoen kan het best koud zijn in je natte wetsuit in de boot of als je bij de kabelbaan even zit uit te puffen. Een poncho houdt je dan lekker warm. Verkrijgbaar vanaf 49,95

2. Reparatieset

Door al dat gestunt gaat er ook wel eens iets kapot. Dat hoeft echter niet meteen einde verhaal te zijn. Met een reparatieset kun je prima je board weer oplappen en binnen no time weer verder boarden. Verkrijgbaar vanaf 8,95

3. Helm

Zeker voor de kabelboarders is bescherming erg belangrijk. Er liggen vaak obstakels in het water en die geven niet echt mee als je daarmee in aanraking komt. Ook voor boatboarders is een helm geen overbodige luxe! Verkrijgbaar vanaf 17,95

4. Pet

Je haar blijft natuurlijk niet in model zitten achterin een winderige boot of na een sessie op het water. Met een pet van je favoriete merk hou je die wilde haardos in bedwang EN zie je er meteen uit als een pro-boarder. Verkrijgbaar vanaf 19,95

5. Schroeven

Aan een set hele dikke wakeboardboots heb je niets zonder de schroeven om deze op het board te bevestigen. Deze worden standaard geleverd bij aankoop van nieuwe boots, maar uiteraard wil er nog wel eens eentje in de diepte verdwijnen. Een reservesetje kan daarom geen kwaad. Let goed op welke schroeven er nodig zijn en vraag ons om advies als je er niet uitkomt. Verkrijgbaar vanaf 6,95

6. DVD

In Nederland is het helaas niet mogelijk om het hele jaar te wakeboarden. Om ook tijdens off-season te kunnen genieten van de favoriete hobby kun je kijken naar andere wakeboarders op de diverse dvd’s die er zijn. Verkrijgbaar vanaf 9,95

7. Shorty

Een wetsuit is een welkom artikel voor de wat koudere dagen, maar er zijn ook genoeg dagen die net te warm zijn voor een wetsuit, maar te koud om helemaal zonder pak te gaan. Voor zulke dagen is een shorty een uitkomst. Verkrijgbaar vanaf 39,95

8. Boardbag

Wakeboards zijn duur spul en die wil je toch een beetje netjes houden natuurlijk. Dat gesleep in de auto of ander vervoermiddel kan een board beschadigen en daarom is een boardbag een goede bescherming. En in een grote boardbag past met gemak ook je wetsuit, vest en helm dus dat scheelt een hoop gesjouw. Verkrijgbaar vanaf 9,95

9. Veters

Door het vele aan- en uittrekken van wakeboardboots wil er nog wel eens een veter sneuvelen. Erg balen als je net klaar bent voor een dikke sessie op het water. Een reservesetje is dus altijd handig. En met de vele keus aan kleurtjes kun je ook nog eens je eigen accent geven aan de boots. Verkrijgbaar vanaf 8,95

10. Wakeboard

Het ultieme kado voor een wakeboarder is natuurlijk een wakeboard. Er is echter enorm veel keus dus twijfel je over een aanschaf vraag ons dan om advies. De prijzen lopen erg uiteen maar er is altijd wel een betaalbaar vinden dat past. Verkrijgbaar vanaf 129,95