De wakeboard videodump 24 november 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

De vrijdag is alweer op de helft, en niet zomaar een vrijdag: het is vandaag Black Friday. Ook wij doen natuurlijk mee met een mooie actie: gratis verzending van alle bestellingen. De laagsteprijsgarantie die gaven we namelijk al! Natuurlijk ook weer video’s vandaag. Nu het vroeg donker wordt zul je moeten zorgen voor voldoende licht als je nog wat buiten wil doen. Wetsuitmerk ION deed dat met behulp van flares. Bij Velocity Island Wake Park maken ze zich klaar voor de winter en daar hoort natuurlijk een nieuwe setup bij die Kaesen Suyderhoud en Trever Maur even testen. Philip Turba wort onderdeel van het team van Shape Obstacles, check hier zijn welkomstvideo. We sluiten af met een lekker lange edit van Ian Curry-Lindahl ‘North Shred’. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

https://vimeo.com/241907409