De wakeboard videodump 1 december 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

De maand van de goedheiligman is aangebroken! Wie weet vindt jij op 5 december wel een mooi nieuw wakeboard in je schoen. En zo niet dan heb je met kerst natuurlijk nog een tweede kans. Zoek je zelf nog inspiratie voor een kado check dan onze kadotips. Deze week vinden jullie natuurlijk weer de vetste wakeboardvideo’s in jullie digitale schoen. En we bewaren het beste niet voor het laatst, we klappen de topper van de week er direct in: Daniel Grant’s nieuwe edit ‘Danimal’. De volgende edit komt bij Iwakepark Lacanau vandaan, check de Space Mob met o.a. Matt Montoro en Wesley Mark Jacobsen. We gaan door met een edit van Clark Davis ‘Psychedelic Relic’. Als laatste deze week hebben we een 2017 recap in de aanbieding, deze is van Gordon Harrison. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

https://vimeo.com/241345813