De wakeboard videodump 29 december 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

We zijn aanbeland op de laatste vrijdag van het jaar, en dus ook de laatste vrijdagmiddag videodump van dit jaar. We hopen dat jullie met veel plezier naar de video’s van afgelopen jaar gekeken hebben, en natuurlijk gaan we in 2018 vrolijk verder. We trappen deze oudejaarseditie af met een edit van Bene Tremmel. In het volgende filmpje is het oorlog, maar dan op een goede manier. Bij Valdosta Wake Compound hebben ze namelijk de Water Wars gehouden. En in Thailand en Sri Lanka hebben ze ook niet stil gezeten, dat waren namelijk de locaties voor WakeExperience 12, en dat ziet er gezellig uit. We sluiten deze videodump en het jaar af met een full length movie: ISTUDIOMO. Prettig weekend, fijne kerstdagen en tot volgende wake!

 

https://vimeo.com/248315043