WakeboardOnline sponsort Jasper van Suchtelen

geplaatst in: Algemeen, WakeboardOnline | 0

Wij verwelkomen Jasper van Suchtelen bij het team van WakeboardOnline! Jasper timmert al een aantal jaar aan de weg en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. In 2017 werd hij eerst bij de Nederlandse Kampioenschappen Cablewakeboarden in de categorie Junior Men, een categorie waarin het niveau erg hoog ligt! Daarnaast heeft hij goede resultaten behaald op vele andere wedstrijden zoals The Spin Cup en Dutch Fusion bij Lakeside Zwolle. Maar je kent hem misschien ook wel als de wakeboarder die begin 2017 een drone raakte tijdens een airtrick op een wedstrijd. Zijn thuisstekkie is Watersporcentre Veendam en daar is hij dan ook zeer regelmatig te vinden. In 2018 zal Jasper rijden voor onze shop op een set van Liquid Force: de Liquid Force Peak met Tao 4D boots. Hou onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor updates en dikke pics en video’s van Jasper.