De wakeboard video dump 16 februari 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Net als vorige week hebben we deze week vaak het zonnetje mogen zien, wel met lage temperaturen nog, maar dat komt vanzelf goed. Intussen worden de dagen ook alweer langer en begint het lentegevoel al een beetje te komen. En natuurlijk komt ook het weekend er aan en daarom weer de beste wakeboardvideo’s van afgelopen week op een rijtje. We beginnen met een dame, Joelina Gerards bij Thai Wake Park. Next up is er eentje in de categorie ‘jong talent’, check Fynn Bullock Womble met zijn 2017 recap. Deze week ook weer een filmpje van Nederlandse bodem, Mik Nieuwenhoff bij Wet ’n Wild. Bij de laatste edit krijg je er twee voor de prijs van één, een side-by-side view van Nico von Lerchenfeld en Matty Muncey tijdens hun head-to-head run bij Plastic Playground. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

https://vimeo.com/255601531