De wakeboardvideo dump 23 maart 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Dit weekend wordt een mooi weekend voor de (kabel)wakeboarders want een aantal kabelbanen gaan weer (voor het eerst) open! Zo kun je aanstaande zaterdag terecht bij Down Under voor de seizoensopening, en daar gelijk de nieuwstje boardjes testen van Liquid Force, Jobe, Ronix en Hyperlite. Zondag de 25ste kun je terecht bij Betuwestrand en ook daar kunnen diverse boardjes getest worden. Voor een volledig overzicht kijk je op ikwilwakeboarden.nl. Snel door naar de edits van deze week. Ook deze week is Daniel Grant weer van de partij met zijn nieuwe ‘ edit’Joyride. We hebben ook nog een recap van 2017 in de aanbieding, deze is van Elke Venken. Het DUP team is ook weer lekker bezig en heeft een nieuwe video de wereld ingeslingerd, check hier SIAM. De laatste video heeft niet zo’n aardige titel, maar is wel dik om te bekijken, hier is ‘I don’t think I like you’. Prettig weekend en tot volgende wake!