Jobe geeft 3 jaar garantie op inflatable SUP’s en towables

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

De standaard garantie voor de meeste in Nederland verkrijgbare producten is 1 jaar. Ook bij de meeste watersportartikelen is dit het geval. Jobe doorbreekt nu deze ’traditie’ door op een aantal producten maar liefst drie jaar garantie te bieden. Deze regeling geldt voor alle inflatable SUP’s en towables van seizoen 2018 of later. Jobe zegt hier zelf over

Met deze unieke garantie willen we de wereld laten zien hoeveel vertrouwen we hebben in onze producten. Geen kleine lettertjes, dit is precies als 1 jaar garantie maar dan langer!

Je kunt een product waar dit voor geldt registreren op https://www.jobesports.com/happycustomers/ en daarmee de drie jaar garantie vastleggen. Heb je dan een probleem met het product dan kun je via je account een claim indienen voor het betreffende product. Meer weten over de producten of deze regeling? Neem dan contact met ons op.