De wakeboardvideo dump 4 mei 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Iedereen bijgekomen van Koningsdag? Dan kunnen jullie je op gaan maken voor Bevrijdingsdag met alle bijbehorende festivals. Maar met het lekkere weer dat dit weekend voorspeld wordt gaan we natuurlijk ook weer lekker het water op. En of je nu vakantie hebt of niet: je bent altijd te porren voor een paar lekkere wakeboardvideo’s. We kicken er daarom gelijk een tropisch warme video in: Julia Castro in Egypte.. Tony Iacconi bezig zien is al een genot, maar als je dat even in de slow-mo bekijkt wordt het helemaal een feest. En ook al is het al april, de 2017 recaps blijven binnenkomen, deze week van Liam Brearley. We knallen de week uit met een bijzondere video uit Argentinië: Nico von Lerchenfeld en Caro Djupsö boarden bij een verlaten overstroomde stad. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

https://vimeo.com/259802459