De wakeboardvideo dump 1 juni 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een paar weekjes afwezigheid i.v.m. vakantie zijn we deze week weer terug met een verse videodump. En aangezien het weer fantastisch meewerkt de afgelopen weken en de vooruitzichten goed zijn, kun je met deze video’s lekker in de stemming komen voor een wake-weekendje. We starten met een relatief onbekende boarder, maar wat ons betreft niet lang meer: check Leon Dekker in actie. Het evenement FISE is weer achter de rug, en in deze edit kun je de deelname van Clément Nadal zien. In Litouwen is een nieuw cablepark geopend: ‘313’, en Dmitrij Zeiglish neemt je mee op een paar rondjes. Een plek die we natuurlijk al wel lang en breed kennen is CWC, en Justin Outré gaat daar even los in deze edit. Prettig weekend en tot volgende wake!