De wakeboardvideo dump 15 juni 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Hoort wie klopt daar kinderen: dat is het weekend wat weer voor de deur staat. En als we open doen dan zien we een weekend met behoorlijk weer en goede condities voor onze geliefde sport. Maar we beginnen niet voordat we op de hoogte zijn van de laatste visuele ins & outs van de scene. Rocker Steiner is al eerder voorbij gekomen in onze videodump, maar zoals dat gaat met die kiddo’s maken ze snelle progressie en dat kun je in deze video goed zien. Madison White is weer terug! Was ze weg dan? Niet echt, maar ze is weer terug bij Hip-Notics. De volgende video is een en heeft daar deze edit geschoten trailer van een later te verschijnen wakeboardfilm genaamd ‘Formats’. Als hekkesluiter een edit van Brady Patry bij Next Level. En de naam van dat wakepark werkt fijn mee als je een coole naam zoekt voor je edit, check ‘Next Level Laps’. Prettig weekend en tot volgende wake!