De wakeboardvideo dump 22 juni 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Afgelopen week konden we genieten van de langste dag EN de start van de zomer, al zou je vandaag niet zeggen dat het zomer is. Gelukkig zijn de vooruitzichten voor volgende week erg goed! Dit weekend moeten we het echter nog even met wat frisser weer doen. En dat gaat prima met een wetsuit aan. We hebben op deze winderige vrijdag de beste wakeboardvideo’s weer op een rij gezet, en we trappen af met een kicker contest bij Shark Wake Park. Licht duizelig van de spins checken we een nieuwe edit van Clark Davis: ‘Moto -Surf’. Daarna vieren we een feestje met Clayton Underwood die 30 is geworden. En we besluiten de week met David O’Caoimh. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

https://www.youtube.com/watch?v=iiLBBgDwBgA