De wakeboardvideo dump 3 augustus 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

We zitten werkelijk in een Endless Summer. En er zijn weinig wakeboarders die daar over zullen klagen. En of je nu nog aan het werk bent, of al lekker op je vakantieadres bent aangekomen: je hebt vast wel even een gaatje om de beste wakeboardvideo’s van afgelopen week te checken. Zoals deze van Daniel Kleschar bij Hip-Notics, natuurlijk ook een prima locatie voor een wakecation. Het Slingshot wakeboardteam van onze oosterburen zit ook niet stil en heeft een nieuwe teamedit gedropt. 313 Cable Park, nog zo’n plek waar je prima even kan vertoeven. Veel pro-riders doen dat dan ook, in deze video o.a. Liam Peacock, Alex Aulbach en Dom Hernler. We varen de week uit met Kirby Liesmann achter de Malibu M235. Prettig weekend en tot volgende wake!