De wakeboardvideo dump 10 augustus 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Waar we vorige week nog mochten genieten van temperaturen in de 30+ reeks, vandaag moeten we het met wat minder doen. De voorspellingen voor het weekend zijn wel redelijk dus we kunnen natuurlijk gewoon weer het water op. Maar eerst je wekelijkse inspiratiesessie! Deze week trappen we af met Nicolas Leduc in ‘Dirty Waters’. Het team van ION Frankrijk (o.a. Matt Montoro en Clement Nadal) is in de buurt gebleven en hebben een edit gemaakt in Zuidwest Frankrijk. Hoe de rest van augustus gaat uitpakken weten we niet, maar Marc Fabisch en Philipp Burkhart hebben in ieder geval een ‘Juicy July gehad.. Als afsluiter weer eens een dikke wakeskate edit, deze is van James McGuigan and Brandon Lesuer. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

https://vimeo.com/281129253