De wakeboardvideo dump 24 augustus 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Wellicht lees je dit bericht nog vanaf je vakantie-adres, maar de kans is ook groot dat je de vakantie er alweer op hebt zitten en je alweer aan het werk of naar school bent. Hoe dan ook zul je als fanatieke wakeboarder dit weekend vast het water op gaan, ook al zijn de weersvoorspellingen wat minder. Daarom ook deze week weer de beste wakeboardvideo’s van het web om in de stemming te komen voor het weekend. Carro Djupsjö neemt je mee naar ‘The Other Side’. Een paar weken terug posten we een edit van Ricky Lukassen bij Gold Cable Park, maar er was genoeg materiaal voor nog een edit. Het vakantiegevoel weer even terugkrijgen doe je met deze video van Wes Gumpel & friends. We knallen de week uit met een triootje: Felix Georgii, John Dreiling en Dylan Miller bij West Rock Wake Park. Prettig weekend en tot volgende wake!