De wakeboardvideo dump 31 oktober 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

En dan zijn we ineens in november aanbeland. Dat betekent dat voor veel kabelbanen en wakeboardscholen de winterperiode is ingegaan en er dus niet gewakeboard kan worden. Bij een aantal banen kunnen de diehards nog terecht. De meesten zullen het deze winter echter moeten doen met de video’s. Daarom weer een leuk rijtje voor jullie. We kicken ‘m af met de Recap van Plastic Playground. Vervolgens gaan we een stukkie winchen met Trever Maur, Alex Aulbach en Graeme Burres. Bij Polen denk je al snel aan kou, maar dat het er ook best lekker kan zijn laat Wes Huber zien in deze edit. En in deze periode mag een Halloween video natuurlijk niet ontbreken, met een onherkenbare JB O’Neill en James Boggia. Prettig weekend en tot volgende wake!