Black Friday Wakeboard Aanbiedingen

geplaatst in: Algemeen, Producten, WakeboardOnline | 0

Black Friday komt er weer aan en dat betekent dat je bij vrijwel elke online shop een fikse korting kan krijgen op het assortiment. Ondanks dat wij al de scherpste prijzen van Nederland en ver daarbuiten hebben voor al je wakeboardbenodigdheden willen wij je een extra goeie deal toch niet onthouden.

Daarom geven we 10% korting op het hele assortiment! De aanbieding is geldig op alle voorradige artikelen en voor alle producten geldt op = op.

We hebben bijvoorbeeld nog een zeer uitgebreid aanbod aan 2019 wakeboards van onder andere Liquid Force, Goodboards, Ronix, Jobe en Hyperlite. Ook wakeboardbindingen zijn nog zeer ruim beschikbaar. Daarnaast natuurlijk ook alle accessoires die je nodig hebt om het water op te kunnen zoals impact vesten, wakeboardhelmpjes, wetsuits en handles + ropes.

Klik hier om naar de shop te gaan en alle black friday deals te bekijken.