Wakeboard Testdagen 2022

geplaatst in: Algemeen | 0

Het wakeboardseizoen is inmiddels in volle gang, het water is lekker opgewarmd en ook de weersvooruitzichten zijn goed. Hoog tijd dus om eens wat nieuw materiaal te testen en te checken of je een nieuwe liefde kan vinden op een van de testdagen die wij organiseren samen met de merken bij Watersport Zeumeren.

Op onderstaande data kun je terecht bij Zeumeren Watersport, Stroetweg 11 in Voorthuizen om een wakeboard en/of boots te testen:

  • dinsdag 7 juni: Goodboards (18:30)
  • zondag 12 juni: Slingshot (12:30 – 18:00)
  • dinsdag 21 juni: Ronix & Hyperlite (18:30)

Het testen van het materiaal is gratis, maar je betaalt wel voor de baantoegang. Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren voor de testdagen aan te raden en dat kan via de website van Zeumeren Watersport. Dit bericht wordt aangevuld bij eventuele nieuwe testdagen, hou ook onze social media in de gaten voor updates.

Wakeboard Testdagen 2022