Vind het juiste wakeboard met onze Wakeboard Wizard

geplaatst in: Algemeen | 0

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om uit ons grote aanbod wakeboards een wakeboard te vinden dat bij je past. Daarom hebben we een keuzehulp gemaakt die je helpt bij het vinden van een geschikt wakeboard.

Kabel of boot (of beide), soort rocker, maat, er zijn een hoop dingen waar je rekening mee moet houden als je een wakeboard gaat kiezen. Door middel van het invullen van een aantal vragen die belangrijk zijn bij het selecteren van een wakeboard wordt je begeleid door het keuzeproces en dat resulteert uiteindelijk in de suggestie van een aantal wakeboards die geschikt zijn voor jouw wensen.

Het kan natuurlijk zijn dat de suggesties nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, in dat geval kun je ons natuurlijk benaderen via email, telefoon of whatsapp (+31615619239) en helpen we je verder.

Het blijf ook mogelijk om een persoonlijk advies aan te vragen via ons adviesformulier.

wakeboard finder