Wakeboardbindingen heat molden

geplaatst in: Algemeen | 0

Bij diverse wakeboardbindingen is het mogelijk deze door middel van heat molding veel beter te laten aansluiten op je voet. WakeboardOnline is de eerste wakeboard winkel in Nederland waar het mogelijk is je wakeboardboots op een specifieke machine voor wakeboardbindingen kan laten heat molden.

Bij heat molding wordt de boot op een apparaat geplaatst die de binnenkant van de boot langzaam verwarmt. Zo wordt het materiaal van de binnenschoen zachter gemaakt. Als je deze boots dan warm aantrekt en laat afkoelen met je voet erin, vormt het materiaal zich naar de vorm van je voet. Dit geeft de liner (binnenschoen) van je wakeboardbinding een gepersonaliseerde fit. Dit kan helpen bij het reduceren van drukpunten die je mogelijk ervaart.

WakeboardOnline is in het bezit van de Ronix Therm-o-matic 3000, de enige machine specifiek gemaakt is voor het heat molden van wakeboardbindingen. Deze is aanwezig in de showroom van WakeboardOnline.

wakeboardbindingen heat molden op de ronix therm-o-matic-3000

Het is dus mogelijk om je wakeboardbindingen te laten heat molden bij WakeboardOnline. Heat molding is alleen mogelijk bij bindingen met een liner die hiervoor gemaakt is. Dit zijn vooral de high-end boots. Vraag ons om advies bij twijfel, wij zijn bereikbaar via [email protected], de chat op de site en mobiel/whatsapp op 0615619239. Het heat molden van wakeboardbindingen is gratis voor klanten.

Het is ook mogelijk diverse waterskibindingen te heat molden.