Raley tutorial(s)

geplaatst in: Algemeen, Tutorials | 0

raleyBen jij de 180’s en Fashion Airs wel zat en ben je toe aan je eerste invert? Dan wordt het tijd om je bezig te gaan houden met de raley, een van meest kenmerkende wakeboardsprongen. Natuurlijk zijn er vele boarders jou voorgegaan in dit proces en sommigen daarvan zijn zo aardig geweest hun ervaringen en tips met jou te delen. Het belangrijkste bij alle inverts is het aansnijden, een tutorial daarvoor vind je hier. Als voorbereiding kun je hier een uitgebreide tekstuele beschrijving lezen van de raley en hoe deze correct uit te voeren. Daarna is het tijd voor beeldmateriaal en moet je zeker eens Rob Mapp’s instructievideo bekijken. Tegen betaling van enkele euro’s kun je op deze website een prachtig 3d geanimeerde video downloaden. Je vorderingen vergelijken doe je met dit filmpje van iemand die zijn raley leerproces heeft gefilmd. Wil je het ook in slow-motion zien, check dan deze video!.

Zo dat scheelt je heel wat zoekwerk, en hopelijk ook heel wat klappers.

Geef een reactie