Progressie?!

geplaatst in: Algemeen, Video's | 2

Teunis DokterZo, dus jij dacht dat je wel redelijk vooruit gegaan was met wakeboarden afgelopen seizoen? 180 to blind (soms) en backroll (af en toe) en zelfs een paar keer de raley ingezet. Respect natuurlijk want elke stap is er een! Maar je hebt natuurlijk altijd baas over baas. Check deze gast maar eens! Oktober 2008 stond ie voor het eerst op een wakeboard en eind 2009 sprong hij al dikke raleys, blind judges, frontflips en s-bends. Watch out Nick Davies en Mike Ketellapper, Teunis Dokter is here!

2 reacties

  1. TeunisD

    hey wat grappig ik sta in dit artikel, ik kwam het toevallig tegen, schrok me wild hahaha! hopelijk wordt het nog wat dit jaar!

  2. Wakeboardblog.nl

    Ja man, dik filmpje!

    Kwam het tegen op je site, ik had daar ook een reactie geplaatst met een link naar deze site 🙂

Geef een reactie