Drop It All: Laatste kans om in te schrijven

geplaatst in: Algemeen | 0

drop it allAanstaande woensdag en donderdag 5 & 6 mei organiseert Michael Nieuwerf op recreatiepark Ermerstrand het evenement Drop It All, in samenwerking met onder andere Protest en Skullcandy. Dit evenement is georganiseerd voor scholieren die even lekker willen ontsnappen aan de examenstress, maar natuurlijk ook geschikt voor wakeboardenthousiastelingen.

Woensdag 5 mei kun je je tent opzetten op het Ermerstrand waarna je kunt genieten van 1 uur wakeboarden met begeleiding van professionele instructeurs en wakeboard pro’s. ’s Avonds is er een heerlijke bbq gevolgd door een feestje/kampvuur. Dit alles kost slechts 55 euro.

Officieel sluit de inschrijvingstermijn 30 april, maar voor de twijfelaars is dit opgerekt naar 2 mei 20:00. Stuur dus voor die tijd een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven.

Wakeboardblog.nl is bij dit evenement aanwezig en zal een foto- en videoverslag maken.

drop it all
Poster - klik voor grote versie

Geef een reactie