Wakeboardweekend van Wakeboardschool Loosdrecht

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

wakeboardweekendOp vrijdag 28 –en zaterdag 29 mei 2010 organiseert Wakeboardschool Loosdrecht i.s.m. The Old Man Boardshop en Boardstock(Signal Snowboards) een knallend weekboardweekend! De hele dag(en gedeelte van de avond) lekker op het water doorbrengen en overnachten boven Jachthaven de Uitkijk zorgen voor het echte vakantiegevoel.Eventueel is het mogelijk om de zaterdagnacht ook een overnachting en ontbijt(tegen meeprijs van 39.95 euro)bij te boeken. Geef dit wel tijdig aan i.v.m andere reserveringen

Het programma zal bestaan uit wakeboardclinics,een wakesurf wedstrijd, Dance avond by Skull Candy(zaterdag) en dry clinics van o.a. Liquid Force Wakeboards.Je kunt de nieuwe collectie Liquid Force boards eens flink testen op deze dagen! De schade voor deze onvergetelijke2 dagen en 1 overnachting zal 199.00 euro bedragen! Klik hier voor meer info.

Bij de prijs inbegrepen:

  • -Wakeboardclinics(4 runs)
  • -Wakesurf clinic en wedstrijd
  • -1 overnachting bij Jachthaven de Uitkijk
  • -1 keer ontbijt
  • -2 keer lunch
  • -avondmaaltijd(vrijdag)
  • -zeer uitgebreide BBQ(zaterdagavond)
  • -Kortingsbon wakeboardgear van de Old Man en een kortingsbon Wakeboardschool Loosdrecht
  • -Een weekend er ff helemaal uit zijn en je alleen met wakeboarden bezighouden!

Schrijf je snel in op [email protected] en ontvang het volledige programma!

Geef een reactie