Improve Yourself – Clinics by pro’s

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 1

Improve YourselfSkibaan Wet ’n Wild organiseert in samenwerking met Boardlegends een serie clinics onder de naam ‘Improve Yourself’. Op deze avonden kunnen wakeboarders van alles niveaus onder begeleiding van een pro-rider als coach een stapje verder komen en werken aan de techniek. Van tevoren kun je aangeven wat je wil leren en de coach helpt je hierbij. De coaches zitten allemaal in de Nederlandse en/of Europese top, zoals Denise de Haan, Daan Rigter, Tom van de Kerkhof en meer. De avonden worden ondersteund door Teva, Protest boardwear, Hyperlite, Redbull en Mystic. De avonden zijn allemaal op dinsdag, te weten 22 juni, 27 juli, 17 augustus en 28 september. Vanaf 18:00 wordt er gestart en er kan geboard worden tot zonsondergang. Deelname aan 1 avond kost 25 euro. Wil je meedoen aan alle avonden dan bedraagt de totaalprijs slechts 90 euro. Voor meer informatie kijk je op http://www.boardlegends.nl/

Naast het wakeboarden is het ook mogelijk om gemasseerd te worden door fysiotherapeuten van OCA Alphen aan den Rijn. Dit is gevestigd in de Global Fit sportschool naast Wet ’n Wild.Improve Yourself

Geef een reactie